Týždenné menu PDF Tlač Email

Aktuálne týždenné menu od  16 . 07. – 20. 07. 2018 a od 23. 7. do 27. 07. 2018. Vážení zákazníci, ponúkame Vám rozvoz obedového menu v Horných Salibách. Cena denného menu je 3,60 € a za obal účtujeme 0,30 €. Rozvoz je zdarma. Objednať si môžete telefonicky od 10:00 hod. do 11:00 hod. každý deň na nasledovnom telefónnom čísle 0317852275

 

Týždenné menu – reštaurácia Zely, od  16. 07. do 20. 07. 2018

 

Kôli odstávke elektrickej energie tento týždeň ponúkame 2 druhy menu.

 

Pondelok: Cesnačka s opekaným chlebom a strúhaným syrom 0,33 l

  1. Koložvársky hovädzí kotlíkový guláš, pečivo 350
  2. Kuracie medajlónky v parmezánovom cestíčku, zemiakové rosti, obloha 100/180/30

Utorok: Falošná gulášová 0,33 l

  1. Parížsky bravčový rezeň, slovenský zemiakový šalát, obloha 100/180/30
  2. Restovaná kuracia pečeň v zemiakovej placke, kyslé, tatárska omáčka 120/80/30

ZMENA DENNEHO MENU (kôli odstávkam celý týždeň)

Streda: Šošovicová kyslá polievka 0,33 l

  1. Vyprážaný rezeň, varené zemiaky s vňaťou, uhorkový šalát 100/180/30
  2. Kurací gyros, varené zemiaky, obloha, tzatziki dresing 150/180/30

Štvrtok: Zeleninová polievka 0,33 l

  1. Kuracie prsia plnené šunkou, syrom a šampiňónmi, opekané zemiaky, obloha 120/180/30

Piatok: Paradajková so syrom 0,33 l

  1. Bravčový rezeň Óvári (zapekaný so šampiňónmi a šunkou), dusená ryža s hráškom, kapustový šalát 100/180/30
  2. Vyprážané kuracie prsia v chrumkavom obale, pečené zemiakové lupienky, tatárska omáčka 100/180/30

Sobota: Denné menu:

  1. Bravčové varené, kôprová omáčka, knedle 150/120

 

Váha mäsa je uvedená v surovom stave. Prajeme Vám dobrú chuť.

 

Týždenné menu – reštaurácia Zely, od  23. 07. do 27. 07. 2018

Pondelok: Gulášová polievka 0,33 l

  1. Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom, chlieb 350
  2. Čiernohorský kurací rezeň, dusená ryža, obloha 100/180/30
  3. Slivkové gule s praženou strúhankou, maslom a cukrom 300

Utorok: Fazuľová polievka 0,33 l

  1. Mexické bravčové soté (pikant), dusená ryža, obloha 120/180/30
  2. Kuracie prsia vyprážané v mandliach, hranolky, obloha 100/180/30
  3. Zapekaná brokolica so syrom, kapustový šalát 300

Streda: Francúzska polievka 0,33 l

  1. Bravčové pliecko na smotane, knedle 150/120
  2. Kurací steak, dresing tisíc ostrovov, dusená ryža, obloha 100/180/30
  3. Vyprážané syrové korbáčiky, hranolky, tatárska omáčka 120/180/30

Štvrtok: Karfiolová polievka 0,33 l

  1. Hrachová kaša s údeným mäsom, chlieb 350
  2. Kurací rezeň v syrokrémovom cestíčku, pečené zemiaky v šupke, obloha 100/180/30
  3. Orechové šúľance posypané cukrom, orechovou posýpkou a maslom 300

Piatok: Kelová s párkom 0,33 l

  1. Csikós tokány, cestoviny, kyslé uhorky 120/180/30
  2. Zapekané kuracie prsia so slaninou, mozarellou a rajčinami, dusená ryža, obloha 120/180/30
  3. Čerstvý zeleninový šalát s chrumkavými morčacími pásikmi, majonéza, hrianky 350

 

 

 

 

Váha mäsa je uvedená v surovom stave. Prajeme Vám dobrú chuť.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com