Týždenné menu PDF Tlač Email

Aktuálne týždenné menu 24. 02. 2020 do 28. 02. 2020. Vážení zákazníci, ponúkame Vám rozvoz obedového menu v Horných Salibách. Cena denného menu je 4 € a za obal účtujeme 0,30 €. Rozvoz je zdarma. Objednať si môžete telefonicky od 10:00 hod. do 11:00 hod. každý deň na nasledovnom telefónnom čísle 0317852275

 

Denné menu Reštaurácia Zely od 24. 02. do 28. 02. 2019

Šalát na tento týždeň: miešaný šalát s cesnakovými krutónmi a strúhaným syrom

Pondelok: Šošovicová kyslá polievka 0,33 l

  1. Bravčový perkelt, cestoviny, uhorky 120/180/30
  2. Kurací rezeň vyprážaný v mandliach, dusená ryža, obloha 100/180/30
  3. Enciánové chrumkavé trojuholníky, hranolky, brusnica 120/180/30

Utorok: Zeleninová polievka 0,33 l

  1. Bravčový rezeň v cesnakovom cestíčku, opekané zemiaky, obloha 100/180/30
  2. Kuracie soté, dusená ryža, obloha 120/180/30
  3. Parené buchty s kakaom a maslom 250

Streda: Gulášová polievka 0,33 l

  1. Bravčová panenka so syrovo-nivovou omáčkou, dusená ryža, obloha 120/180/30
  2. Zapekané kuracie prsia so šunkou, syrom a pórom, hranolky, obloha 120/180/30
  3. Vyprážaný syr so šunkou, varené zemiaky, tatárska omáčka 100/180/30

Štvrtok: Mrkvová polievka 0,33 l

  1. Fazuľový guláš s údeým mäsom v pečenom bosniaku 350
  2. Plnené kuracie prsia Cordon Bleu, dusená ryža, obloha 120/180/30
  3. Lasagne s mletým mäsom a syrom 300

Piatok: Hrachová polievka 0,33 l

  1. Hovädzie varené, paradajková omáčka, knedle 120/120
  2. Vyprážané kuracie stehno-vykostené, dusená ryža, kompót 150/180/30
  3. Kurací gyros na šaláte, tzatziki dresing, zemiakové lupienky 100/120

Sobota: Kapustová polievka 0,33 l

Burgundský bravčový guláš, dusená ryža, obloha 120/180/30

Váha mäsa je uvedená v surovom stave, prajeme Vám dobrú chuť!

 

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com