Týždenné menu PDF Tlač Email

Aktuálne týždenné menu od 15. 04. do 19. 04. 2019 Vážení zákazníci, ponúkame Vám rozvoz obedového menu v Horných Salibách. Cena denného menu je 3,70 € a za obal účtujeme 0,30 €. Rozvoz je zdarma. Objednať si môžete telefonicky od 10:00 hod. do 11:00 hod. každý deň na nasledovnom telefónnom čísle 0317852275

 

Otváracia doba počas Veľkonočných sviatkov:

Veľký piatok: otvorené

Biela sobota: otvorené

Veľkonočná nedeľa: otvárame o 15:00 (otvorený bar a terasa)

Veľkonočný pondelok: otvárame o 15:00 (otvorený bar a terasa)

 

Týždenné menu – reštaurácia Zely, od 15. 04. do 19. 04. 2019

 

Šalát na tento týždeň k menu: Miešaný šalát s vareným vajcom a majonézou

Pondelok: Šošovicová polievka 0,4 l

  1. Kapustnica s mäsom a klobásou, chlieb 350
  2. Chrumkavé kuracie prsia, americké zemiaky, dresing 120/180/30
  3. Pizza Cardinale (šunka, syr, kukurica) 400

Utorok: Zelerová krémová polievka 0,4 l

  1. Zemiakový prívarok, pečená fašírka v celku, chlieb 350
  2. Kuracie prsia v pažítkovom cestíčku, ryža s kukuricou, obloha 120/180/30
  3. Bryndzové halušky s pečenou slaninou 250

Streda: Slepačia polievka 0,4 l

  1. Hovädzie varené, paradajková omáčka, knedle 120/120
  2. Kurací Cordon Bleu, dusená ryža, obloha 120/180/30
  3. Cestoviny farfalle so syrovo-šunkovou omáčkou,  strúhaný syr 300

Štvrtok: Fazuľová polievka 0,4 l (Zelený štvrtok)

  1. Vyprážaný rezeň, varené zemiaky, kyslé uhorky 120/180/30
  2. Kuracie prsia na syrovo-brokolicovej omáčke, dusená ryža, obloha 120/180/30
  3. Špenát s volským okom, chlieb 300

Piatok: Kalerábová polievka 0,4 l

  1. Bravčový tokáň na červenom víne, dusená ryža, obloha 120/180/20
  2. Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka 100/180/30
  3. Dukátové buchtičky s vanilkovým pudingom 250

Menu sobota: Zeleninová krémová polievka 0,4 l

Kuracie prsia Kajszi, hranolky, obloha 120/180/30

 

Váha mäsa je uvedená v surovom stave. Prajeme Vám dobrú chuť!

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com